Gitaarlessen Eindhoven
GuitarBeat

Gitaarles Eindhoven

Ik ben Jan van Overveld, gitaar spelen doe ik inmiddels al langer dan 10 jaar. Mijn inspiratie haal(de) ik uit muziek van o.a. BB King, Eddie van Halen, Jimi Hendrix en Tom Misch. Maar vanaf het moment dat ik de gitaar oppakte heb ik me verdiept in meerdere genres.


Al gauw wilde ik het serieuzer aanpakken en startte ik aan het Conservatorium van Amsterdam, hier heb ik erg veel geleerd!

Ik kreeg les van o.a. Arnold van Dongen (gitarist Ilse de Lange, Trijntje Oosterhuis).


Momenteel werk ik veel als studio gitarist, zo verzorgde ik o.a. de gitaarpartijen bij de muziek van o.a. MusicbyBlanks, Antoon, Jesse Hoefnagels en Joost Klein. Verder ben ik actief op Instagram (onder de naam Juangitaar). 


Ik geef al jaren gitaarles in Eindhoven en vind het leuk om mensen verder te helpen met het spelen van akkoordschema’s en leren van liedjes.  Mijn specialiteit is improviseren/soleren maar mijn lessen pas ik aan aan de leerling. In de jaren heb ik me ontwikkeld tot allround gitarist dus beweeg ik graag met je mee.  Neem vooral eens een proefles! Dan maken we eens kennis en hoor ik wat je wensen zijn!


Interesse?
Interesse in het nemen van gitaarles in Eindhoven? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles